Despre Editura Comoara Copilăriei

Educație prin joc!

Editura Comoara Copilăriei a fost înființată cu scopul de a veni în sprijinul educației copilului și are un profil editorial care îi onorează numele. Materialele existente acopăr domeniul educativ cât și spiritual pentru a deschide inima, a lumina mintea și a inspira sufletul celor mici.

Inspirați de exemplul celui mai mare pedagog, Mântuitorul Isus, Editura Comoara Copilăriei îți pune la dispoziție materiale didactice integrate – jocuri, cărți, alfabet cu personaje și virtuți – bine documentate, pe înțelesul celor mici, uzând de metode pedagogice pentru antrenarea și dezvoltarea atenției, memoriei, a perspicacității, imaginației și spiritului de echipă.

Ne alăturăm părinților, bunicilor, educatorilor și tuturor celor implicați în procesul educativ  spiritual, în a transmite celor mici, valorile creștine, pe limbajul și înțelesul lor și într-o manieră atractivă. Îmbinăm plăcutul cu utilul pentru formarea micuților în adulți autentici.

De ce Biblia?

,,Pildele lui Solomon, fiul lui David, împăratul lui Israel, pentru cunoaşterea înţelepciunii şi învăţăturii, pentru înţelegerea cuvintelor minţii; pentru căpătarea învăţăturilor de bun-simţ, de dreptate, de judecată şi de nepărtinire; ca să dea celor neîncercaţi agerime de minte, tânărului cunoştinţă şi chibzuinţă, să asculte însă şi înţeleptul, şi îşi va mări ştiinţa, şi cel priceput, şi va căpăta iscusinţă pentru prinderea înţelesului unei pilde sau al unui cuvânt adânc, înţelesul cuvintelor înţelepţilor şi al cuvintelor lor cu tâlc.

Frica Domnului este începutul ştiinţei, dar nebunii nesocotesc înţelepciunea şi învăţătura.”

Proverbele lui Solomon 1, 1-7.