Cartea lui Matei


Cartea lui Matei, este un joc – o călătorie în istoria Bibliei, pe urmele Mântuitorului. Vei cunoaște locurile pe care a mers în călătoria Sa, de la Betleem la Golgota. Traseul călătoriei este reprezentat pe o placă de joc, de dimensiunea A3, unde sunt specificate locurile prin care a trecut Isus potrivit evanghelistului Matei. Pe traseu vei avea parte de 18 popasuri cu provocări. 😉
Jocul vine în sprijinul participanților la concursul național, Talantul în Negoț, concurs a cărui programă în 2020 este cartea biblică, Evanghelia după Matei.
Jocul poate fi deasemenea util, oricărui copil, tânăr sau adult care își dorește să aprofundeze Evanghelia după Matei, sau pur și simplu să-și evalueze cunoștințele, prin joc.
Cartea lui Matei conține un set de 624 întrebări și răspunsuri exclusiv din Evanghelia după Matei și două variante de joc. Întrebările împărțite în cinci secțiuni, le găsești într-o cărticică repertoar, astfel:
– expresii și citate,
– personaje și atitudini,
– învățături,
– geografie și meserii,
– obiecte, cifre, animale.
Fiecare secțiune este reprezentată de un simbol care te va ghida pe traseul spre secțiunea de întrebări la care să răspunzi. Fiecare întrebare are un punctaj, conform căruia vei înainta cu pionul pe traseu.
Scopul jocului, Cartea lui Matei, este de a evalua și aprofunda cunoștințele despre Evanghelia lui Matei care conține viața Mântuitorului și învățăturile de bază ale creștinismului.
Este un joc potrivit de a fi jucat de două, trei, până la cinci persoane cât și pe echipe.
Te ajută să petreci timp de calitate cu cei dragi! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *