Joc – Cărțile Împăraților

Jocul, CĂRȚILE ÎMPĂRAȚILOR a fost conceput pentru a veni în sprijinul participanților la concursul național, Talantul în Negoț 2019, care are în programă cărțile biblice 1 și 2 Împărați.
Conține o carte de joc cu detalii despre împăratul respectiv: ani de domnie, caracterul acestuia, numele capitalei, împăratul succesor și predecesor la tron, observații – care constau în anumite particularități întâlnite la respectivul rege și/sau numele unor demnitari.
O altă carte de joc, descrie faptele și umblările respectivului împărat. La această carte există și un desen-simbol, specific. Ex: Ieroboam- viței de aur, acest împărat fiind primul care a instituit în Israel cultul vițelului de aur. Imaginea simbol, ajută la memorarea prin asociere.
În a treia carte de joc, sunt adunate informații despre familia împăratului respectiv. Ex: numele mamei, tatălui, frați, fii, bunici, etc. Gradele de rudenie sunt desemnate prin culori, pentru o memorare cât mai eficientă.
Deasemenea s-a folosit o culoare pentru împărații lui Iuda și alta pentru împărații lui Israel, tot pentru a memoriza cât mai lejer.
Împărații lui Iuda, sunt în număr de 20, iar împărații lui Israel sunt 19, plus Solomon. Pentru fiecare împărat, există un set de două sau trei cărți de joc, cu descrierile de mai sus. Numărul cărților din set, alocat fiecărui împărat sunt în funcție de informațiile existente despre acesta în cărțile 1 și 2 Împărați.
Jocul conține 106 cărți de joc și cel puțin 3 variante de joc. De ex:
– Adună seturi (cărțile despre; împărat, familie, fapte)
– Ordonează cărțile (ordinea de succedare la tronul lui Iuda cât și a lui Israel)
– Află cine sunt (pot fi puse numeroase întrebări, la care răspunsul să se afle în detaliile cărților de joc).
Mai multe explicații veți găsi în regulamentul jocului.

• Jocul poate fi achiziționat începând cu luna Ianuarie 2019, de la Editura Comoara Copilăriei
• Dacă îți dorești jocul, anunță-ne, să îți rezervăm unu, ediția este limitată!

 

99 replies on “Joc – Cărțile Împăraților

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *